"Creativitatea este o extensie naturală a entuziasmului nostru"

Design și producție publicitară

concept . print . decor

Concepție grafică

O strânsă colaborare și comunicare între tine și noi îți va garanta succesul în vânzarea produsului sau serviciului pe care dorești să îl promovezi. Realizăm logo-ul companiei, alegem culorile reprezentative, concepem grafica pentru materialele publicitare, grafica pentru decorări auto și diverse.

Print digital și offset

Printuri de calitate deosebită, laminare mată sau lucioasă, la cele mai bune prețuri. Flyere, pliante, afișe, felicitări și plicuri personalizate, calendare de perete, birou sau de buzunar, cărți de vizită, vouchere, bilete de tombolă, etichete, mape de prezentare, agende personalizate, cataloage, broșuri etc.

Printuri indoor și outdoor

Îți propunem diverse sisteme de afisaj indoor si outdoor: bannere stradale, roll-up bannere, people stoppere, steaguri, panouri, casete luminoase, rame click, mesh-uri, postere de dimensiuni mari, semnalistică… Toate acestea au rolul de informare rapidă și se pot poziționa în orice loc.

Decorări autocolant

Autocolante pentru decorări auto sau diverse, cu grafică simplă sau policromie, în orice tiraj sau dimensiune, folie normală sau sablată. Stickerele pot fi decupate și după contur sau formate clasice. Prețul va include și folia de transfer corespunzătoare aplicării, dacă e cazul.

Tablouri canvas

Descoperă printul perfect, pe pânză (canvas) mată sau lucioasă, adecvat spațiului tău. Imagini din stoc sau personalizate cu fotografii personale. Pânza printată are scopul de a reproduce aspectul de picturi originale în ulei sau acrilice. Nu este necesară lăcuirea sau tratatarea canvasului.

Inscripționări CD/DVD

Personalizări CD/DVD-uri prin imprimare inkjet direct pe suprafața acestora. Realizăm grafica și printul pentru coperțile diferitelor carcase aferente acestor CD-uri sau DVD-uri, sau îți putem oferi soluția plicurilor blank. De asemenea, asigurăm și copierea datelor pe CD/DVD.

Promoționale

Personalizări pixuri, brichete, brelocuri, odorizante, căni, articole de birou, memorii USB, șepci, tricouri, geci, veste, ceasuri de perete, sacoșe, umbrele, agende și multe alte obiecte promoționale. Imprimare tampografică, serigrafică sau lăcuire selectivă și gravura laser.

Nunta și Botez

Sute de modele de invitații elegante, clasice. Invitații personalizate. Mărturii clasice sau personalizate. Meniuri pentru masă, plicuri de bani, carduri de confirmare, carduri de mulțumire, casuțe și cosulețe pentru bani, pahare miri etc. Toate acestea la cele mai avantajoase prețuri.

"Creativitatea înseamnă a lua elemente cunoscute și a le asambla în moduri unice"

Despre noi

"Munca pe care o îndeplinim cu plăcere ne vindecă de truda ei."
Din 2011 alături de voi

Obiectul principal de activitate al firmei noastre este de a oferi servicii corecte la prețuri corecte.

Concepție grafică, tehnoredactare, tipar digital și offset, cărți de vizită, fluturași, pliante, calendare, felicitări, invitații evenimente, mape de prezentare, meniuri, cataloage, broșuri, afișe, inscripționare CD/DVD, decor și montaj autocolant, printuri indoor și outdoor, personalizare obiecte promoționale etc., totul pentru a va veni în sprijinul creării și promovării identității afacerii tale.